Festsange

Jeg tilbyder to slags sange og taler:

1. En personlig sang/tale hvor hvert vers (og hele talen) er opbygget ved hjælp af dine stikord/historier. Vi aftaler forud, hvilken stil, jargon, grad af ironi etc, der skal være. Jeg skriver  2-3 uforpligtende prøvevers, for at sikre at kvalitet, stil og jargon bliver godkendt.  Priser

2. Prisvenlig sang eller tale, der generelt passer til alle, men alligevel så vidt muligt er tilpasset fx med fødselarens navn m.m. Priser

VÆLG DEN RIGTIGE MELODI:

”Festsange” er en gammel dansk tradition – så dansk, at den ikke eksisterer hos andre folkeslag.

Skriv om episoder, som du vil have med i sangen.

Jeg har en lang række ”standardspørgsmål”, som måske kan åbne hukommelsen for relevante indslag i de forskellige begivenheder.

Vælg en sang alle i selskabet kender – og tag højde for, at både dybe mandestemmer og høje kvindestemmer kan følge hinanden. Fx er ”Højt fra træets grønne top” som bekendt altid vanskelig at finde fælles stemmeleje til – men det går jo nok alligevel!?

Selv en ”langsom” sang som Menuetten af Elverhøj kan sagtens være særdeles festlig, fordi alle får tid til at fordøje ordene. Omvendt kan en sang, der i original-version synges hurtigt, sagtens tones ned i et langsomt, selskabeligt niveau, så alle kan følge med.